Småsankerne – Skattejakt i høstferien!

Praktisk info

Dato: 07.10.24

Tidspunkt: 18:00 - 18:45

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Bestill / Meld på

Påmeldingsfrist: 07.10.2024 18:00

Solveig forteller små og store om alt man kan plukke og spise ute!

Velkommen til småsankerne!

Ta på plukkebrillene og ha klar en blyant. Helt siden i vår har småsankerne lært om alt som kan plukkes, studeres og spises i naturen. Det er høstferie og vi kan på skattejakt! I dag skal småsankerne løse gåter for å lære om naturskattene vi kan gå ut å lete etter denne høstferien.

«Noen sopper, noen bær, gjetter du hva det er? Skriv eller tegn, men ingen tull eller krusedull! Kanskje greier du å finne skogens gull?»

Denne gangen møter du Solveig. Hun har bestandig hatt en glødende interesse for å utforske og høste fra naturen. Allerede som 11-åring ble hun soppsakkyndig, som landets yngste. Siden den gang har hun vært aktiv kursholder og formidler i foreningen. Hun har vært kursholder i Plukk! Studér! Spis! I flere år og elsker å utforske nye oppskrifter med egenplukkede ingredienser. Utenom foreningen har Solveig jobbet som trener i idrettslag og på sommerskoler med realfaglig fokus i flere år. I år fyller Solveig 21 år og går realfaglige studier ved NTNU i Trondheim. Hun gleder seg til å treffe deg i småsankerne!

Småsankerne møter du hver mandag kl 18. Da forteller Solveig, Francesca, Ida eller Jone om alt det spennende du kan finne og sanke ute i norsk natur. De følger sesongen fra Trondheim, Oslo, Arendal og Stavanger. Her kan små og store stille spørsmål, lære om nye arter og hvordan de kan brukes.

Vi ses!

Lenke til zoom: https://us06web.zoom.us/j/88616643183?pwd=6Z0feedmMwomE8n9UDD3EaK8qHSIJ8.1

Oppdag flere kurs i ditt nærområde på Plukk! Studér! Spis! og prøv nettkurset vårt.