Småsankerne – lærer å se etter kjennetegn

Praktisk info

Dato: 17.06.24

Tidspunkt: 18:00 - 18:45

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Bestill / Meld på

Francesca forteller små og store om alt man kan plukke og spise ute!

Velkommen til småsankerne!

Nå er det grønt overalt og det er gøy å utforske alt som vokser rundt oss! Noen planter kan vi spise og andre planter er giftige. Derfor er det viktig at vi kjenner plantene godt. Vi snakker om hvordan vi kan være sikre på hva vi har funnet ved å se på kjennetegn og voksested.

Denne uken møter du Francesca – en livlig dame som liker å vandre i skogen og er nysgjerrig på alt som har å gjøre med naturen å gjøre. Det er alltid noe nytt å lære! Hun synes det er spennende å lage nye retter med ville vekster fordi det blir så gode smaker, vakkert å se på, og morsom å dele med venner!

Francesca er nyttevekstkyndig og særlig opptatt av trær og tang og tare. Hun er glad i å dele kunnskapen sin med andre gjennom turer, kurs og foredrag i Oslo.

Småsankerne møter du hver mandag kl 18. Da forteller Solveig, Francesca, Ida eller Jone om alt det spennende du kan finne og sanke ute i norsk natur. De følger sesongen fra Trondheim, Oslo, Arendal og Stavanger. Her kan små og store stille spørsmål, lære om nye arter og hvordan de kan brukes.

Vi ses!

Lenke til zoom: https://us06web.zoom.us/j/88616643183?pwd=6Z0feedmMwomE8n9UDD3EaK8qHSIJ8.1

Oppdag flere kurs i ditt nærområde på Plukk! Studér! Spis! og prøv nettkurset vårt.