Småsankerne – feirer halloween!

Praktisk info

Dato: 28.10.24

Tidspunkt: 18:00 - 18:45

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Bestill / Meld på

Påmeldingsfrist: 28.10.2024 18:00

Ida forteller små og store om alt man kan plukke og spise ute!

Velkommen til småsankerne!

Halloween, eller allehelgensaften, er en magisk natt der terskelen mellom de døde og de levens verden står på vidt gap. På denne dagen demper vi belysningen og setter fokus på alt det du absolutt ikke skal spise. Vi vil fortelle deg om de dødelige farene som lusker og lurer i den mørke høstskogen. For det er få ting folk er så redde for som sopp!

Ida Aalvik vil holde hånden deres denne kvelden. Hun har vokst opp på landet og har alltid brukt sopp og ville vekster i matlagingen. Hun er sakkyndig innenfor sopp og nyttevekster, er ekstremt vitebegjærlig og alltid interessert i å lære om nye arter i naturen. Med sitt entusiastiske engasjement for natur og formidling blir en hver tur i skog og mark med henne et spennende og lærerikt eventyr – så kom å bli med på en digital reise gjennom sanke-verdenen!

Småsankerne møter du hver mandag kl 18. Da forteller Solveig, Francesca, Ida eller Jone om alt det spennende du kan finne og sanke ute i norsk natur. De følger sesongen fra Trondheim, Oslo, Arendal og Stavanger. Her kan små og store stille spørsmål, lære om nye arter og hvordan de kan brukes.

Vi ses!

Lenke til zoom: https://us06web.zoom.us/j/88616643183?pwd=6Z0feedmMwomE8n9UDD3EaK8qHSIJ8.1

Oppdag flere kurs i ditt nærområde på Plukk! Studér! Spis! og prøv nettkurset vårt.