HALLOWEENSPESIAL! Gratis nettforedrag for barn og voksne – Plukk! Studér! Spis! Uke 44

Praktisk info

Dato: 31.10.23

Tidspunkt: 18:00 - 19:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Bestill / Meld på

Påmeldingsfrist: 31.10.2023 17:58

Bli kjent de skumleste giftsoppene med Ida!

Halloween, eller allehelgensaften, er en magisk natt der terskelen mellom de døde og de levens verden står på vidt gap. På denne dagen demper vi belysningen og setter fokus på alt det du absolutt ikke skal spise (pluss en kul overraskelse!). Vi vil fortelle deg om de dødelige farene som lusker og lurer i den mørke høstskogen. For det er få ting folk er så redde for som sopp!

Ida Aalvik vil holde hånden deres denne kvelden. Hun har vokst opp på landet og har alltid brukt sopp og ville vekster i matlaging. Med sitt brennende engasjement for natur & formidling, samt at hun er sakkyndig innenfor både sopp og nyttevekster, blir dette et spennende & lærerikt eventyr!

Foredraget varer ca. 45 minutter, og vi vil gerne at du stiller spørsmål!

Vi bruker Zoom som møteplattform. Du får tilsendt direktelenken til foredraget som en del av bekreftelsen på påmeldingen.

Lenke til arrangementet

https://us06web.zoom.us/j/81867455538?pwd=MGwwQlh3cW5CWWVLQWVhQVg0anl0dz09

Direkte pålogging
Meeting ID: 818 6745 5538
Passcode: 756237

Plukk! Studér! Spis! er Norges sopp- og nyttevekstforbunds satsning på barn. Vi arrangerer fysiske kurs og turer over store deler av landet. Følg med i kalenderen eller følg oss på Facebook og Instagram for å se når det kommer nye kurs nær deg. Når du kjøper familiekurs får du også boka Plukk! Studér! Spis! og tilgang til nettkurset med samme navn. Du kan også kjøpe dem samlet i nettbutikken. Husk å logg inn for å få medlemspris.

Savner du kurs i nærheten av der du bor? Send en e-post til andrea@soppognyttevekster.no, så ser vi hva vi får til.