Gratis nettforedrag for barn og voksne – Plukk! Studér! Spis! Uke 18

Praktisk info

Dato: 02.05.23

Tidspunkt: 18:00 - 19:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Lær om sesongens spiselige ville vekster med Solveig!

Vet du at naturen rundt deg er full av mat?

Du kan plukke ville planter rett rundt huset, i skogen, i strandkanten eller havet. Om høsten er skogen full av sopp og bær. Vi ønsker at alle barn (og voksne!) skal få mulighet til å sanke sin egen mat! Dere får en unik natur- og matoopplevelse, og erfare at maten vår ikke trenger å komme fra butikken.

Hver uke til og med oktober får du lære om spiselige ville vekster som er enkle å finne og gjenkjenne.

Foredraget varer ca. 45 minutter, og vi vil gerne at du stiller spørsmål!

Denne uka er det Solveig Svorkmo-Lundberg fra Oppdal som er som er deres guide inn i denne spennende verdenen. Solveig har jobbet med formidling av realfag til barn og bruk av mat fra naturen etter videregående skole. Når studerer hun realfag på NTNU, og bruker fritiden på det hun liker best, å spre budskapet om alt det spiselige som finnes i naturen!

Vi bruker Zoom som møteplattform. Du får tilsendt direktelenken til foredraget som en del av bekreftelsen på påmeldingen.

Lenke til arrangementet

https://us06web.zoom.us/j/81867455538?pwd=MGwwQlh3cW5CWWVLQWVhQVg0anl0dz09

Direkte pålogging
Meeting ID: 818 6745 5538
Passcode: 756237

Plukk! Studér! Spis! er Norges sopp- og nyttevekstforbunds satsning på barn. Vi arrangerer fysiske kurs og turer over store deler av landet. Følg med i kalenderen eller følg oss på Facebook og Instagram for å se når det kommer nye kurs nær deg. Når du kjøper familiekurs får du også boka Plukk! Studér! Spis! og tilgang til nettkurset med samme navn. Du kan også kjøpe dem samlet i nettbutikken. Husk å logg inn for å få medlemspris.

Savner du kurs i nærheten av der du bor? Send en e-post til andrea@soppognyttevekster.no, så ser vi hva vi får til.