Tromøya, 4. juni: Ut på tur med Plukk! Studer! Spis!

Praktisk info

Dato: 04.06.23

Tidspunkt: 13:00 - 16:00

Adresse: Hoveodden 200, 4818 Færvik, Norway

Forening: NSNF

Region: Agder

Antall ledige plasser: 5

Pris fra: 350 kr

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Sankekurs for hele familien

Vet du at naturen rundt deg er full av mat?

Vi vil at barn skal lære seg å smake på den – sammen med deg! På kurset vil dere sanke og lager mat utendørs. I tillegg får dere boka Plukk! Studer! Spis! og tilgang til nettkurset slik at dere kan fortsette utforskingen hjemme. 

Påmelding: en plass pr. familie/gruppe (inntil fem personer med barn)

Kurset er laget for at voksne og barn skal ta det sammen. Foreldre, besteforeldre, onkler, tanter eller gode naboer – med egne eller andres barn. Barn elsker å sanke – og når de har funnet maten selv er de mer enn villige til å smake! 

Bli med Ida på tur på den mangfoldige Tromøya! Ida er sopp- og nyttevekstkyndig. Hun har vokst opp på landet og har alltid brukt sopp og ville vekster i matlaginga. Med sitt brennende engasjement for natur & formidling, blir dette et spennende & lærrerikt eventyr!

Ta med:

  • Mat som vi enkelt kan tilsette ville planter – f. eks: salat, suppepose og varmt vann fra termos, foliepakker som kan legges på grill/bål eller brødmat med pålegg
  • Om du har, ta gjerne med stormkjøkken eller annet utstyr til matlaging
  • Skjærefjøl og kniv
  • plastposer, eller tette bokser og en saks.

Priser:
Kr 350 (familiepris for alle i gruppen- max 2 voksne) hvis én i gruppen/familien er medlem av NSNF
Kr 490 hvis ingen er medlem

Prisen dekker:
– Deltakelse på kurset for opptil fem personer.
– En 3 timers tur i naturen med matlaging.
– Boken «Plukk! Studer! Spis!» fritt tilsendt eller delt ut på kursdagen
– Tilgang til nettkurset «Ut på tur med Plukk! Studer! Spis» i et år

Her er noen smakebiter på innholdet:
Boken: Utvalgte boksider

Nettkurset: Havsalat

 

 

 

 

Oppmøtedetaljer

Vi møtes på Canvas Hove kl. 13.00 og sanker og lager mat fram til kl. 16.00.