Tromøya, 4. juni: Ut på tur med Plukk! Studer! Spis!

Praktisk info
Dato: 04.06.23
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Adresse: Hoveodden 200, 4818 Færvik, Norway
Forening: NSNF
Region: Agder
Antall ledige plasser: 4
Pris fra: 350 kr
Ledere
Bestill / Meld på
Påmeldingsfrist: 03.06.2023 23:59
Sankekurs for hele familien
Vet du at naturen rundt deg er full av mat?
Vi vil at barn skal lære seg å smake på den – sammen med deg! På kurset vil dere sanke og lager mat utendørs. I tillegg får dere boka Plukk! Studer! Spis! og tilgang til nettkurset slik at dere kan fortsette utforskingen hjemme.
Påmelding: en plass pr. familie/gruppe (inntil fem personer med barn)
Kurset er laget for at voksne og barn skal ta det sammen. Foreldre, besteforeldre, onkler, tanter eller gode naboer – med egne eller andres barn. Barn elsker å sanke – og når de har funnet maten selv er de mer enn villige til å smake!
Bli med Ida på tur på den mangfoldige Tromøya! Ida er sopp- og nyttevekstkyndig. Hun har vokst opp på landet og har alltid brukt sopp og ville vekster i matlaginga. Med sitt brennende engasjement for natur & formidling, blir dette et spennende & lærrerikt eventyr!
Ta med:
- Mat som vi enkelt kan tilsette ville planter – f. eks: salat, suppepose og varmt vann fra termos, foliepakker som kan legges på grill/bål eller brødmat med pålegg
- Om du har, ta gjerne med stormkjøkken eller annet utstyr til matlaging
- Skjærefjøl og kniv
- plastposer, eller tette bokser og en saks.
Priser:
Kr 350 (familiepris for alle i gruppen- max 2 voksne) hvis én i gruppen/familien er medlem av NSNF
Kr 490 hvis ingen er medlem
Prisen dekker:
– Deltakelse på kurset for opptil fem personer.
– En 3 timers tur i naturen med matlaging.
– Boken «Plukk! Studer! Spis!» fritt tilsendt eller delt ut på kursdagen
– Tilgang til nettkurset «Ut på tur med Plukk! Studer! Spis» i et år
Her er noen smakebiter på innholdet:
Boken: Utvalgte boksider
- Nettkurset: Hvordan bruke nettkurset
- Nettkurset: Skjønner du bæret?
- Nettkurset: Noen vil ikke bli spist
- Nettkurset: Lær å lage bålpizza
- Nettkurset: Brennesle
Nettkurset: Havsalat
Oppmøtedetaljer
Vi møtes på Canvas Hove kl. 13.00 og sanker og lager mat fram til kl. 16.00.