Kurslederkurs for Plukk! Studér! Spis i Trøndelag

Foto: tingmedtang.no

Praktisk info

Dato: 23.06.22

Tidspunkt: 16:00 - 19:00

Adresse: Drageidveien 10, 7748 Sætervik, Norge

Forening: NSNF

Region: Trøndelag

Antall ledige plasser: 7

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Kurs for deg som selv vil holde kurs!

Bjørn og Anne-Lise Viken fra Ting med Tang har holdt en rekke Plukk! Studer! Spis!-kurs på deres base i Engelsviken i Østfold.  I juni har de oppdrag i Trøndelag og vi fant anledning til å kile inn et kurs for dere som har lyst til å se hvordan disse kursene gjennomføres,  for å se om det er noe dere selv kan gi dere i kast med.   Vi vet at Drageid leirskole ikke akkurat er rett rundt hjørnet for de fleste av dere, men det er den muligheten vi kan tilby denne gangen.  Men før du synes det er for langt:  Sjekk kartet og sjekk bilder fra Flatanger.  Dette vil bli en flott opplevelse  for den som tar turen – og det på selveste St.Hansaften!

Bjørn beskriver kurset slik: «Det gjennomføres et 3 timers ute-kurs med formål å trygge de som skal holde PSS-kurs uansett tema. Vi går gjennom hvordan du gjennomfører et slikt kurs og bruker i denne sammenheng tang og tare kurs som eksempel. Vi går gjennom hvordan du tar imot og henvender deg til barna og de voksne som kommer. Vi går gjennom selve gjennomføringen ute i felt samt nødvendige forberedelser du må gjøre og hvilke du kan forberede deltagere på for å få en god flyt gjennom de timene man er sammen. Vi går også gjennom rapporten som skal fylles ut i etterkant, samt hvordan du får tillatelse til å ta enkle gode bilder som skal inn sammen med rapporten.  Velkommen!»

Kurset er gratis, men forutsetter at du kan se for deg at du vil holde slike kurs i framtiden.  Tema kan være sopp eller ville planter,  her lærer du metodikken.