Kurslederkurs for Plukk! Studér! Spis! 25. august, Natholmen, Vestfold

Foto: tingmedtang.no

Praktisk info

Dato: 25.08.22

Tidspunkt: 15:00 - 18:00

Adresse: Natholmen, Sandefjord, Norway

Forening: NSNF

Region: Viken

Antall ledige plasser: 9

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Kurs for deg som selv vil holde kurs

Bjørn og Anne-Lise Viken fra Ting med Tang har holdt en rekke Plukk! Studér! Spis!-kurs på deres base i Engelsviken i Østfold. Nå skal de holde et Plukk! Studér! Spis!-kurs for dere som er nysgjerrig på hvordan disse gjennomføres, for å se om det er noe dere selv kan tenke dere. Dette vil bli en flott opplevelse for den som tar turen!

Bjørn beskriver kurset slik: «Det gjennomføres et tre timers kurs utendørs, med formål å gjøre dem som skal holde PSS-kurs trygge, uansett tema. Vi går gjennom hvordan du gjennomfører et slikt kurs, og bruker i denne sammenheng tang- og tarekurs som eksempel. Vi går gjennom hvordan du tar imot og henvender deg til både barna og de voksne som kommer. Vi går gjennom selve gjennomføringen ute i felt, nødvendige forberedelser du må gjøre, samt hva du kan forberede deltagere på for å få en god flyt gjennom de timene dere skal være sammen. Vi går også gjennom rapporten som skal fylles ut i etterkant og hvordan du får tillatelse til å ta enkle, gode bilder som skal inn sammen med rapporten. Velkommen!»

Kurset er gratis, men forutsetter at du kan se for deg at du vil holde slike kurs i framtiden. Tema kan også være sopp eller ville planter, her lærer du metodikken.

 

Oppmøtedetaljer

Oppmøte ved bussens endestasjon.