Kursholdersamling – Matlaging med barn på tur

Praktisk info

Dato: 22.03.23

Tidspunkt: 18:00 - 19:30

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Gunn Jensen Grefstad

+4797129018

grefstad@lyse.net

Arrangementet er stengt for påmelding

Dette arrangementet er kun for PSS kursholdere.

Dette er et tilbud til deg som allerede er kursholder for Plukk! Studér! Spis! eller ønsker å bli det. Kursholderne våre er spredt over hele landet, samtidig som mange har ønsker og behov for å dele erfaringer og komme i kontakt med hverandre. Samlingen er ment som et faglig tilskudd og en mulighet for å dele erfaringer og stille spørsmål.

Hovedinnlegget er ved Gunn Grefstad og Hilde Grøtte fra Jærsoppen. De har laget mye (!) mat på tur, og har holdt mange kurs i utendørs matlaging. Begge har erfaring med å holde Plukk! Studér! Spis! kurs for skoler og familier.

På dette nettforedraget vil de dele av sin erfaring. Hvordan er det lurt å organisere matlagingen, hva må du tenke på i forkant og kommunikasjonen med deltakerne. Dere får selvsagt også tips til retter man kan lage ute med barna.

Matlaging kan gjøres enkelt eller vanskelig, men det er uansett en viktig del av PSS konseptet. Vi sanker fordi det er gøy, og fordi det smaker godt! Vi ønsker med dette å bidra til at du blir inspirert, og føler deg tryggere når du selv har barn med ut på tur.

Du får lenke til arrangementet på e-post når du melder deg på.

Velkommen!