Gratis nettforedrag for barn og voksne om ville matplanter og matsopp

Praktisk info

Dato: 02.08.22

Tidspunkt: 19:00 - 20:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Ut på tur med Plukk! Studer! Spis

Vet du at naturen rundt deg er full av mat? Vi vil at dere skal smake på den – men først må vi lære deg litt om hva som er spiselig og gi noen tips om hva du kan lage.

Du kan plukke ville planter rett rundt huset, du kan finne tang og tare og masse annet spennende i strandkanten og om høsten er skogen full av sopp og bær. Vi ønsker at barna lærer mer om denne fantastiske og altfor lite utnyttete ressursen, for å få mer respekt for naturen og for å forstå at maten vår ikke trenger å komme fra butikken. Og når du tenker etter, så gjelder det kanskje ikke bare for barna?

Foredraget varer ca. 60 minutter. Det er mulig å stille spørsmål!

Det er Solveig Svorkmo-Lundberg fra Oppdal som er som er deres guide inn i denne spennende verdenen. Solveig har jobbet med formidling av realfag til barn og utnytting av mat fra naturen etter videregående skole. Hun går mye på tur og elsker naturen! Her kan dere lese mer om henne.

Vi bruker Zoom som møteplattform. Du får tilsendt direktelenken til foredraget som en del av bekreftelsen på påmeldingen. Send en melding til anette@soppognyttevekster.no om noe ikke stemmer. Du kan også logge deg på direkte med møtekode 848 5538 3158 og passord 118521.

Foredraget er en del av «Ut på tur med Plukk! Studér! Spis!». Vi arrangerer kurs over hele landet. Sjekk nettstedet vårt for mer info.

Lenke som legges inn i arrangementet
https://us06web.zoom.us/j/84855383158?pwd=SkttN3VXY3QreWxRNG9OV3g1bDBIUT09

Direkte pålogging
Meeting ID: 848 5538 3158
Passcode: 118521