Høstferie med Plukk! Studér! Spis!

Er du en av de heldige som har Plukk! Studér! Spis!-kurs der du bor?
Vi har satt opp ekstra mange kurs i høstferien for å gi hele familien mulighet til å lære å sanke og lage mat ute i naturen.

Norges yngste soppsakkyndige, Solveig Svorkmo-Lundberg, har flere kurs i Trøndelag i høstferieuken. Vi kan nevne steder som Oppdal, Trondheim, Tynset, Røros og Steinkjer. Her legges kursene så de kombineres med soppkontroll. En gylden mulighet til å få ny kunnskap og få stilt spørsmål om det du lurer på i soppverdenen!

Solveig holder også gratis nettkurs for deg som har lyst til å lære mer om sanking av sopp og nyttevekster, men ikke kan komme deg til de fysiske kursene.

I sør har vi Ida Aalvik som tar dere med på tur i Agder. Det er flere sanketurer på Tromøya, og de som har vært med Ida på tur før har hatt mange morsomme og spennende mat- og turopplevelser!

I Ålesund tilbyr Ingvill Aarset populære turer sammen med ektemannen, som er soppsakkyndig. Turene har vært veldig populære, så her må man være rask for å få med seg de siste plassene.

I Engelsviken utenfor Fredrikstad kan du lære deg om sanking av tang og tare. Dette spennende kurset holdes av Ting med Tang, og du kan lære om og smake på en matvare som er ukjent for de fleste.

På Ørje har vi et kurs for barnefamilier i høstferien, nærmere bestemt lørdag den 2. oktober. Det er Ingrid Indergaard og Guli Darisiro som tar dere med i Markers fantastiske soppskoger.

Vi håper dere vil være med på sanketur!